Ljusare tider

Vår alldeles egna spåkula (Pefkohori, sommaren 2019)

God kväll, gott folk! 
Mer roligheter har hänt idag!
Dels har det blivit lite, lite ljusare utomhus.
Dels har vi lyckats uppdatera hemsidan så den numer även innehåller en nästan färdig sektion om vårt första, stora planerade retreat för (bonus)föräldrar, nämligen i höst till Pefkohori på grekiska fastlandet. All tilläggsinformation som ni ska kunna läsa om ni klickar på ”Läs mer”-knapparna saknas än, men är på gång…

Från sin lilla hörna av världen (Thailand), delade Stina länken till vår sprillans nya hemsida och den uppdaterade retreat-sektionen. Solen spred sig snabbare än ljusets hastighet hela vägen till Sverige, där nyheten emottogs av er som följer oss på Facebook med idel hjärtan och glada kommentarer. Alltså… Om ni bara visste hur fantastiskt glädjande det är att se det! Även om vi tror benhårt på vår idé, så visste vi inte alls hur det skulle landa. Det landade mjukt, kärleksfullt och hoppingivande, tycker vi. Så tack!

Än så länge filar vi på programmet för vår föräldraretreat i Grekland men det går redan nu att skicka oss en liten intresseanmälan! Formuläret för det hittar du här. Platserna är ytterst begränsade denna gång: endast 6 par (kanske 7) kommer att kunna utvecklas tillsammans med oss, så är du intresserad av att veta mer så tar vi gärna emot din intresseanmälan. (Du förbinder dig så klart inte för något.)

Nu är det dags för Jennifer att soffkurera sig från en dyster vinterförkylning och för Stina att fortsätta sova sött på thailändska kuddar. Vi hörs snart igen, go´vänner!

Jennifer & Stina, de förväntansfulla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *